Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Meleg szerelmesekről szóló animációs kisfilm tarol a neten

Egy nap alatt, több mint 3 millióan tekintették meg ezt a kisfilmet, ezek közül 442 ezernél többen nyomtak rá a tetszik gombra is. Az In A Heartbeat című animációs film egyenes gondolatokat mutat be a szerelemről. 4 percben emlékeztet a szerelem minőségére, ugyanakkor erőteljes üzenetet hordoz.

 

 

Beth Davis és Esteban Bravo rövidfilmjét közösségi finanszírozásnak köszönhetően láthatjuk, mert májusban feltöltött 25 másodperces előzetesük elrabolta a nézők szívét. 14 ezer dollárt dobtak össze nekik a végleges projektre.

A kisfilm nagyon fontos dologra emlékeztet bennünket. A szerelem egy csoda, ami megtörténik velünk, noha szinte semmi közünk sincs hozzá, csak a rabjává válunk. Gyönyörű, lehengerlő érzés, amit mindenkinek tapasztalnia kell, akár többször is. És igen, nemi identitástól függetlenül.

Emlékszel még milyen erős hatással volt rád még gyerekként a szerelem?
Vagy manapság, amikor szeretettel, mosolyogva nézed a párodat és meg sem tudod fogalmazni mit érzel, mert tetőtől-talpig betölt és irányít, teljes szívvel élvezed azt ugye?

Engedd meg ezt az érzést másoknak is, még ha tanult sztereotípiáid első reflexként ítélkezésre kényszerítenek is.
Mert hát, kik vagyunk mi, hogy elszakítsunk embereket egymástól, akik ugyanúgy epekednek a másikért, mint mi a saját párunkért?
Ülj vissza egy kicsit és emlékezz… Milyen volt epekedni a szerelmedért? Milyen volt a pillangók szárnycsapását érezni a gyomrodban?

Akár egynemű, akár nem, joga van átélni ezt az érzést, az engedélyünk nélkül…

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!