Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Licitált a házára, majd visszaadta a tulajdonosnak!

Úgy fest, hogy a jótét lelkek csillaga még nem áldozott le teljesen.
Claudio Del Valle ugyanis azért vásárolta meg egy kilakoltatás előtt álló kétgyermekes anyuka házát, hogy visszaadja az otthonukat!

 

 

ház3

Claudio Del Valle

Silvina Corzo és két gyermeke – a 13 éves Brian és a 8 éves Camila – egy csaló miatt vesztették el majdnem otthonukat, amely a Banco de la Pampa pénzintézet rendelkezése alapján került árverésre.

ház

 Silvina Corzo

Az aukción 2000 argentin pezós – mintegy 350 amerikai dolláros – kikiáltási árról induló ingatlan ára hamarosan megsokszorozódott, elérte az 50000 pezót, majd a vevők tovább srófolták az árat 70000 pezóig.
Ekkor jelezte vásárlási szándékát Claudio Del Valle, aki 12 200 amerikai dollárnak megfelelő argentin valutáért megvásárolta a házat, majd mindenki meglepetésére odasétált a hüledező családhoz, és közölte velük, hogy számukra vette meg az ingatlant.

ház1

Az érzelmes argentin közönség tapsviharban, az otthonát visszakapott család pedig örömkönnyekben tört ki.
„Az ég küldte, manapság már senki nem csinál ilyesmit. Örökké hálásak leszünk neki” – mondta a meghatódott anyuka.

Silvina Corzora az utóbbi hónapokban kétség kívül rámosolygott a szerencse. Júliusban a hölgy hazafelé sétált lányával, amikor elütötte őket egy tehervonat, ám csodával határos módon néhány törött bordával, zúzódásokkal, kilyukadt tüdővel megúszta a balesetet.

(Forrás: latinoport)

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Varga Ágnes says:

  Szégyen a bankra-nem tudják ezt tenni a végtelenségig- T.Andor ! sztem is!

 2. Erzsébet Herczeg says: (előzmény @Thurzó Andor)

  Remélem Thurzó Andor, hogy igaza van. Kár, hogy nem Magyarországon történt ez meg, pedig itt is lennének olyan emberek, akik anyagilag meg sem éreznék, ha valakinek megmentenék az otthonát.

 3. Ildikó Pap says:

  Bár én is tudnék segiteni de nem tudok mert mert minket is megöl a bank meghálálhatatlan cselekedet volt léteznek még ilyen emberek? Csak hála jár neki és elismerés!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Így igaz!
  Ha nekem lenne én is csak adnék…adnék…de mivel kevés van várnék is!Most mégis csak adok..ha mást nem szeretetet, lelki támaszt…és olyan Boldogsággal tölt el!

 5. Iván Györgyné Mária says:

  Szerintem Ő egy boldog ember, mert segíteni tudott azokon akik bajban voltak! Amíg él a lelkét öröm tölti el. ( Mert adni jobb mint kapni )

 6. Gini Papp says:

  Igaz, de azért Claudionak egy mély meghajlást… 🙂

 7. Thurzó Andor says:

  Szerintem ez nem meglepő csak szokatlan.Azt gondolom egyre többen és többen cselekszünk így mi emberek akik megtehetjük az ilyen fajta jótékonykodást.Szépen lassan az ” emberek ” ha összefognak térdere fogják kényszeríteni a bankokat ! A folyamat már elindult.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!