Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Könnyes búcsú a hűséges kutyától (fotósorozat)

 

 

Helena és Laurent egy esküvői fotós házaspár Kaliforniából. Azzal töltik az idejüket, hogy az emberek boldog pillanatait dokumentálják.
Néhány napja azonban egy nagyon személyes képsort osztottak meg blogjukon, amitől hasad a szív, mert tele van szeretettel.
Helena azt mondja: “Az esküvő szép, de valahol veszteség. A veszteség szép, mert a szeretetről szól. Mind az esküvő, mind a temetés szép, mert ünnepélyes kifejezése a szeretetünknek. Két oldala van ugyanannak az éremnek, az egész egy nagy szerelmi történet…”

Mint sok hűséges kutya, Lunga volt Laurent legjobb barátja, követte bárhová ment. Ők ketten kalandos életet éltek. Egy vándorcirkuszban dolgoztak. A srác bohócként  dolgozott egy őrült showban, Lunga pedig “Burning man”-ként, országról országra jártak együtt. Aztán jött a Katrina hurrikán, és kíméletlenül lesújtott. Elszakadtak egymástól, Lungát elsodorta az áradat, de kiúszott a partra. A fiú nem adta fel a keresését. Hónapok múltán megtalálta és hazavitte közös otthonukba.
Tavaly, a hűséges barátnak, Lungának lejárt az ideje, hazaköltözött az örök vadászmezőkre. 

Laurent porig volt sújtva a veszteségtől. 
Helen végig dokumentálta végső búcsújukat. A fiú ásott egy mély gödröt, melyet gyönyörű virágokkal bélelt ki, könnyek között ráhelyezte kedves barátját, majd egy cseresznye fát ültetett fölé.
Rendkívül szép módja a végső búcsúnak, nem gondolod?(Gini Papp)
Helenaandlaurent.com

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. károlyné Lázár says:

    Tudom milyen fájdalom én is tavaly veszettem el az én drága 15 éves kutyuskám.

  2. Darvas Tamás says:

    Hasonlót éreztem amikor Tonit temettem el. Szívszorító érzés volt!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!