Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

A 10 éves rákbeteg kislány kívánsága: segíteni a hajléktalanokon!

A 10 éves Natalia Marsh-Welton agydaganatban szenved, és amióta a kemoterápiát végzik rajta, folyton fázik. A Make- A- Wish Alapítványhoz (Kívánj egyet!) fordult egy különleges kéréssel. Mit gondolsz mi volt az egyetlen kívánsága ennek a kislánynak, aki már átélte a földi poklot? Elárulom.

 

 

1 2

“Amióta kemoterápiára járok, folyton fázok! Képzeld el azokat az embereket, mennyire fázhatnak, akiknek nincsen lakásuk. Ráadásul még éheznek is!” – mondta Natalia, majd azt kérte az Alapítványtól, hogy a hajléktalanoknak szállítsanak takarókat és meleg levest!

3 4

Az Alapítvány megszervezte, hogy a kérést  a híres séf , Jean -Robert de Cavel teljesítse, aki elnevezte az akciót “Chef Natalia’s Soup of Love” – Natalia séf szeretet levesének.  Ez a Cincinnati-i lány másokat is ösztönzött kedvességével és önzetlenségével, mert a Louisville-ben lévő Sullivan Egyetem dékánja 60 liter “Natalia levest” főzött tanítványaival, és a helyi keresztény misszió, hajléktalan menhelyére szállította ennek hatására.

Jelenleg közel 50 millió ember éhezik és van hajléktalanként az utcán az “amerikai álom” helyett Amerikában. Világszerte körülbelül 842.000.000 ember éhezik jelenleg is. Hogy hogyan kezdődik ezeknek az embereknek a táplálása és felzárkóztatása? Minden az együttérzéssel kezdődik. Ez a kicsi lány hatalmas példát mutatott számunkra is. Lemondott a saját kívánság jogáról, mások érdekében, sok ember ösztönözve ezzel!

Natalia nagymamája azt mondja: “Tisztelem az unokám erejét és együttérzését!” A kislány erre válaszolva: “Nem akarom, hogy az emberek éhezzenek és fázzanak! Engem az melegít belülről, ha tudom, hogy ez így lesz. Az a legnagyobb vágyam, hogy ez tartson örökkön-örökké melegen engem is!” 

Segítünk, hogy Natalia receptje elterjedjen, és örökkön-örökké melegítsen másokat, így bennünket is?!

Szerző: Gini Papp – Zacc
Forrás

Ha tetszett Natalia története, oszd meg másokkal is, és kattints át a Tegyél jót egy idegennel! című cikkre!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!