Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

“Sötét volt már, baljósan zúgtak az útmenti jegenyék”- a legjobb kárbejelentő!

Két napja röhögök ezen a kárbejelentőn, ma eldöntöttem, Veled is megosztom!
A legjobb, hogy igazi, a Hungária Biztosítónál hasal az archívumban. Sajnos a lapot elég vacakul tudták lemásolni, de a fotó alatt olvashatod a teljes “tényfeltárást”… Sírtam!

 

 

kárbejelentő

karbejelento1

A dátumon 1995 áll

Az esemény részletes leírása:

Sötét volt már, baljósan zúgtak az útmenti jegenyék. A széltépte felhők már-már feladni látszottak harcukat a Hold ellen, ám az égitest győzedelmeskedett. Hideg fény szórta be ezüstjével a csalitos settenkedő vadjait, az árokban lomha varangyosbékák kuruttyolták esti imájukat. Na, ekkor ütöttük el a motorost. Balra akartunk elkanyarodni, de meggondoltuk magunkat, mondván ott se lesz jobb. A motoros szegény bedőlt balra villogó indexünknek, ám mi visszakanyarodtunkban rajtaütöttünk, ő pedig az árokban hengerbucskázott, szegény. A békáknak torkára fagyott a kurutty!

Véleménye szerint a baleset bekövetkezésének mi volt az oka, azért kitehető felelőssé?:

Az autó vezetőjének pillanatnyi kihagyása, a szerencsétlen körülmények és a világ általános nyomorúsága. Mindig az ártatlanok szívják meg, mindig.

Ne elégedj meg ennyi röhögéssel, kattints IDE gyorsan! 😀

Egyéb közlendők: 
Az előadás, melynek megtekintésére Nyíregyházára igyekeztünk (Csehov: 3 nővér) nézhetetlen volt. A II. felvonásra értünk oda. A III. felvonás alatt már szívesen cseréltem volna a motorossal. A IV. felvonás alatt bárkivel.

Szerző: Gini Papp - Zacc

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Várai Zsuzsa says:

    Nagyon jó! A ” fordítás” nem pontos, mert nem “lassan varangyosbékák”, hanem “lomha varasbékák” van az eredeti kézzel írt szövegben.

  2. Sándor Borsos says:

    :DDDDDDDDDDDDDDDDD


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!