Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Horgászás közben egy palackot talált, könnyfakasztó tartalommal!

Az üzenetek manapság egy másodperc alatt továbbíthatóak a címzettekhez. Ezért amikor palackban érkezik felénk az óceánon, hihetetlen izgalom lesz úrrá rajtunk. Vajon mit rejt magában? Kincses térképet, segélykiáltást egy hajótöröttől, lehet, hogy valaki elveszett a tengeren? Az ilyen típusú üzenetek manapság már igen ritkák. Az Imguron osztotta meg egy felhasználó a következő fotódokumentációját, amiben egy különös idegentől, egy még különösebb üzenetet kapott – ilyen módon -. 

 

 

A férfi békésen pecázgatott az óceán partján, csak úgy mint máskor, amikor ezt a hatalmas palackot hozták felé a hullámok:

1

Kívülről is jól látható, hogy egy üzenetet helyeztek el benne:

1

Izgatott nekiesett, hogy hozzájusson az üzenethez:

1 2 3

A feladó most már láthatóvá vált:

2

Egyre izgalmasabb lett a dolog, amikor meglátta, hogy a gondosan laminált, ragasztószalaggal lezárt üzenet egy fotót is rejt:

1

Amikor kisimította, a tartalma is láthatóvá vált:

1

“A nevem Mel. Három gyönyörű gyerekem van és egy gyönyörű feleségem. Majdnem 54 éves voltam, amikor meghaltam. Imádtam az óceánt, a mélytengeri horgászatot, vadászni a fiaimmal. A családom ma egy olyan helyen helyez örök nyugalomra, amit mindig szerettem: az Óceánban. Elindul tehát az utazásom. Ha megtalálod ezt a palackot, kérlek menj fel a Facebook-oldalamra, írd ki, hol találtál rám és tegyél fel egy fotót magadról, aztán engedj újra utamra!” – olvasható a levélben.

1

Jobb híján, egy hajgumival tekerte össze a levelet, visszazárta a palackot, majd útjára engedte.

1 2 3
Mel folytatja utazását az óceánon, amelyet annyira szeretett. Kíváncsi vagyok hol jelenik meg legközelebb! Ki tudja, lehetséges, hogy egyszer Te vagy én az óceánnál nyaralunk majd, és nálunk ér partot…
Egy biztos, nem láttam még soha, ennyire kreatív módon életben tartani egy ember emlékét. Melnek rendkívül szerető családja lehetett.

Szerző: Gini Papp –  Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!